Rendelési és szállítási információk

Regisztráció

Nincs szükség előzetes regisztrációra! Első vásárlás alkalmával - az adatok megadásakor - eldöntheted, hogy beállítasz-e egy jelszót. Ha igen, akkor a következő vásárláskor már az e-mail címeddel és a korábban megadott jelszóval bejelentkezhetsz, így nem kell minden vásárlásnál újra kitölteni az adataidat.

A vásárlás menete

 1. Böngéssz a könyvek között, és amelyik megtetszik, tedd a kosárba.
 2. Ha minden megvan, kattints a kosár alatt található „Pénztár »” feliratra.
 3. Töltsd ki a szükséges adatokat, válassz fizetési módot, kattints a „Megrendelem” gombra.
 4. Ha minden rendben történt, e-mailben kapsz egy automatikus visszajelzést, ez annyit jelent, hogy a rendszerbe került a rendelésed.
 5. Ezután „kézzel” ellenőrizzük, hogy maradéktalanul teljesíthető-e a megrendelésed.
 6. Ha igen, akkor előre utalás esetén küldjük a díjbekérőt, vagy utánvétes fizetési mód esetén már készítjük is a csomagot, amibe beletesszük a számlát is. Ha bármi probléma merül fel, a megadott elérhetőségeden kapcsolatba lépünk veled, hogy egyeztethessünk a továbbiakról.
 7. Vedd át a könyveket és olvass sokat! :)

Fizetés, számlázás

A megrendelt termékek árát többféle módon egyenlítheted ki.

 • előre utalás: miután ellenőriztük, hogy maradéktalanul teljesíthető-e a rendelésed, e-mailben küldjük a díjbekérőt. Ebben szerepelnek az általad rendelt tételek, és az utalás részletei: fizetendő összeg, számlaszámunk, fizetési határidő. Utaláskor a megjegyzés/közlemény rovatban feltétlenül szerepeljen a díjbekérő sorszáma, mert csak így garantálhatjuk, hogy gyorsan azonosítani tudjuk a befizetést.
  Ha a fizetendő összeg megérkezik a számlánkra, elkészítjük a végleges számlát, amit a csomaggal együtt küldünk el. (Délig beérkező utalás esetén aznap postázzuk is a csomagodat, így másnap meg is érkezik hozzád.)
 • utánvét: a fizetendő összeget a csomag kézhezvételekor a futárnak fizeted. A számlát a csomagban találod.

Szállítás, szállítás díja

Az MPL futárszolgálat szállítja ki neked a megrendelt termékeket. Ha átadtuk a csomagodat a futárnak, e-mailben értesítünk. Az értesítőt követő munkanapon fog hozzád az MPL becsengetni. A kiszállítás napján a futárcég is küld neked egy sms-t. Ha nem talál otthon, akkor a legközelebbi postára teszi le a csomagodat, ahol 10 munkanapon át őrzik, bármikor bemehetsz érte a kapott papír alapú értesítővel.

Jelenlegi szállítási díjaink az alábbiak.

Vásárlás összegeSzállítás díjaUtánvétes fizetés plusz költsége
0 - 9.999 Ft-ig:650 Ft300 Ft
10.000 - 14.999 Ft-ig:450 Ft300 Ft
15.000 Ft-tól:ingyenes300 Ft

Előre utalás esetén a postázásra legkésőbb a pénz számlánkra beérkezését követő munkanapon kerül sor.
Délig beérkező utalások esetén aznap átadjuk a csomagodat a futárnak!
A pénz beérkezéséről és a csomag postázásáról e-mailben értesítünk.

Utánvétes megrendelés esetén a rendelt tételeket legkésőbb a megrendelés beérkezését követő munkanapon postázzuk.
Amennyiben valamelyik rendelt tételből átmeneti készlethiány van, azt a megrendelés napján jelezzük e-mailben vagy telefonon. Ez esetben kérheted a hiányzó tétel törlését a rendelésedből. Mindenképp jelezzük, hogy a hiányzó termék mikor áll leghamarabb újra rendelkezésünkre, ezt meg is várhatod, így együtt tudjuk postázni a többi rendelt termékkel.

Elállás

A megrendelt termékeket tartalmazó csomag átvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhatsz a vásárlástól. (Figyelembe véve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletet.) Elállási szándékodat kérjük, jelezd írásban (info@gyerekkonyv-tar.hu).

Elállás esetén a terméket külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes, sértetlen állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével küldd vissza a Gyerekkönyv-Tár címére. (9500 Celldömölk, Pápai utca 19/A)

A kifizetett vételárat (szállítási költséget nem!) az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük. A termék visszaküldésének költségét a vevő köteles viselni. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítésére igényt tartunk. Nem gyakorolhatod a fenti elállási jogot CD illetve DVD vásárlása után, ha a csomagolást felbontottad.

Adatvédelem

A Gyerekkönyv-Tár tiszteletben tartja és őrzi a személyes adataidat, harmadik félnek nem adja át! A megrendelés és regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, figyelemmel az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényre.

Adataidat kizárólag saját promóciós kampányaink keretében használjuk fel. Mint felhasználó tudomásul veszed, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulásodat önként és határozatlan időre adod azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatod.